ontmoetingen

Inwonersbelangen en ontmoetingen met inwoners

Gewoon, betrokken en dichtbij”, dat zijn ongeveer de eerste woorden uit ons verkiezingsprogramma. We zijn er voor de inwoners en samen staan we sterk is onze slogan. En niet alleen in de verkiezingstijd. Maar hoe geven we dat vorm?

In gesprek gaan

Dat gaan we doen door met u in gesprek te gaan en heel belangrijk daarbij is dat we dat laagdrempelig doen en niet alleen in Woerden maar ook in alle kernen. Bij voorkeur in of rond een horecagelegenheid, waar wij u een kop koffie of thee kunnen aanbieden, u op deze wijze onze raadsleden en bestuursleden kunt ontmoeten en waar uw verhaal kwijt kunt, of dat wij u kunnen informeren over het wel en wee van de lokale politieke partij Inwonersbelangen die voor de rechten van alle inwoners van de gemeente Woerden opkomt.

Vragen, politieke ideeën of de weg willen weten in gemeenteland

Wellicht heeft u politieke vragen of heeft u problemen met de trage wieken van de gemeentelijke molen, is het lastig om de vaak ambtelijke brieven goed te kunnen plaatsen of te begrijpen. Wij kunnen u mogelijk helpen om u op de goede weg in het ambtelijk apparaat te wijzen. Als fractie hebben wij natuurlijk ook de nodige contacten met de gemeente (ambtenaren), het college en kunnen wij u als inwoner(s) dienstbaar zijn. Wellicht hebt u zelf ambities om iets in en voor de lokale politiek te willen gaan doen. Inwonersbelangen vindt het belangrijk dat wij een afspiegeling zijn van de Woerdense samenleving. Stel je voor dat politiek niet je eerste ambitie is maar je hebt wel iets met ICT, verkeerszaken, de natuur of wat dan ook, veel is bespreekbaar.

14 april Brownies en Downies

15 april in het Wapen van Harmelen 

We beginnen op vrijdag 14 april a.s. van 10.00 uur tot 12.00 uur bij Brownies en Downies op het Kerkplein in Woerden. En op 15 april van 10.00 uur tot 12.00 uur bij het Wapen van Harmelen.

Bij mooi weer zitten we in onze herkenbare gele jassen op het terras en anders bieden wij u graag binnen een kop koffie- of thee aan.