Kandidatenlijst Inwonersbelangen

15 december 2013

Inwonersbelangen groepsfoto lage resolutieDe afgelopen week heeft Inwonersbelangen twee belangrijke stappen gezet naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. Het heeft zijn kandidatenlijst vastgesteld en het uitgebreide verkiezingsprogramma met als verkiezingsslogan:

Laat uw stem horen!

De komende weken worden gebruikt om de inbreng van de leden te verwerken tot een duidelijk verkiezingsprogramma. Een programma waarin de inwoners kunnen zien wat Inwonersbelangen wil bereiken, hoe dit te realiseren en waar lijst 3 voor staat.

De kandidatenlijst bevat een aantal nieuwe en verrassende namen. Inwoners die zich ingezet hebben voor en dat nog steeds actief doen in de onze gemeente. Inwoners met de nodige bestuurlijke ervaring.

Na de lijsttrekker Hendrie van Assem is nummer twee Theo Peters. Hij is onder andere bekend van Woerden-Promotie en de jaarlijkse graskaasdag. De huidige voorzitter van Inwonersbelangen, Jan-Hubert van Rensen, heeft ruime ervaring op het gebied van financiën en handhaving. Johan Arentshorst is een man van de inhoud en schrijft al jaren kritisch over het gevoerde beleid. Hij wil nu de daad bij het woord voegen. Jan van Leeuwen heeft vele jaren ervaring met bestuurswerk in het verenigingsleven en vanuit de parochiële charitas. Hij wil zich gaan inzetten voor de uitvoering van de nieuwe welzijnswetten die op de gemeenten afkomen.

Anderen zijn Jan Burggraaf, bekend als oud brandweercommandant van Harmelen. Toos Bakker uit Harmelen, Inwonersbelangenvrouw van het eerste uur die het na twintig jaar lidmaatschap nog steeds belangrijk vindt dat haar partij haar steentje bijdraagt in de gemeenteraad.

Kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014

Nr.  1  Hendrie van Assem

Nr.  2  Theo Peters

Nr.  3  Jan-Hubert van Rensen

Nr.  4  Johan Arentshorst

Nr.  5  Jan van Leeuwen

Nr.  6  Kees Weerelts

Nr.  7  Jan Burggraaf

Nr.  8  Jacques Sistermans

Nr.  9  Tony van der Wal

Nr. 10  Toos Bakker

Nr. 11  Elibert van Deutekom

Nr. 12  Marcel Koopmans

Nr. 13  Johan Griffioen

Nr. 14  Jan Peters

Nr. 15  Roland Gering