Winnaars Inwonersbelangen

Winnaars Inwonersbelangen septembermarkt

Winnaars Inwonersbelangen

De winnaars van de septembermarkt-actie van Inwonersbelangen zijn bekend. Eén winnaar ontvangt een cadeaubon van 50 euro en een andere van 100 Euro.

 

Cadeaubon van 50 euro

In de video trekt Hendrie van Assem het winnende actienummer. Als u dit actienummer in uw bezit heeft vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij komen de cadeaubon dan bij u overhandigen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Cadeaubon van 100 euro

Alle mensen die onze Facebookpagina een vind-ik-leuk (like) hebben gegeven maken kans op de cadeaubon van 100 euro. We hebben dit bekend gemaakt via de chat van Facebook.

Winnaars Inwonersbelangen maken we bekend

De personen die gewonnen hebben maken we bekend zodra zij toestemming hebben gegeven.

Inwonersbelangen staat voor lokale zaken aanpakken

Vindt u ook dat onderstaande zaken opgepakt of aangepakt moeten worden? Like onze Facebookpagina (facebook.com/Inwonersbelangen) of wordt lid.

  • Aanpakken criminaliteit en overlast in de buurten en wijken. De wijkagent is niet meer zichtbaar aanwezig. Hij/zij is een buurtregisseur geworden en brengt partijen bij elkaar. Hoe de wijkagent ingezet wordt is aan de Nationale politie. De gemeente gaat hier niet meer over. Wij willen dat de wijkagent terugkomt. Tot die tijd willen we eigen handhavers in de wijken en dorpen hebben. Lees hier meer over.
  • Betaalbaar wonen in gemeente Woerden. De doorstroming van huurwoningen moet op gang komen. Wij willen dat de gemeente grond aankoopt. Hierop komen dan betaalbare huurwoningen tussen de 710 en 900 euro. Lees hier hoe.
  • Bereikbare zorg in gemeente Woerden. De afgelopen jaren is zorg in en rondom Woerden stapje voor stapje achteruitgegaan. Er is besloten het Hofpoort ziekenhuis op te doeken en onlangs is de spoedeisende hulp gesloten. De volgende die gaat verdwijnen is de huisartsenpost. Wij willen dit tij keren. Te beginnen met bereikbare huisartsenzorg 24 uur per dag en 7 dagen per week. Huisartsen die met de fiets te bereiken zijn. Meer dan 14.500 inwoners hebben hier al voor getekend.
  • De verkeerssituatie in en rond Woerden moet opgelost worden.  Het weinig op doorstroom gerichte verkeersbeleid kost ons bezoekers, kost onze ondernemers tijd en ongemak, gaat ten koste van de leefbaarheid en is voor de verkeersdeelnemers onduidelijk, ondoelmatig en zelfs onveilig. Daarom kiest Inwonersbelangen ervoor dat de verkeersproblemen worden opgelost. Te beginnen met de Rietveld brug over de Rijn.
  • Andere zaken zijn duurzaamheid op lokaal niveau, buurthuizen en wijkcentra en een leefbare en schone openbare ruimte.