Inwoners laten hun stem horen

6 februari 2014

Nummer 3 overhandigt verkiezingsprogrammakleinIk wil een flesje wijn openmaken en vieren dat er zo goed naar de inwoners wordt geluisterd.

De gemeente heeft een behoorlijk aantal suggesties overgenomen. Zo is er de laatste tijd veel aandacht voor het groenonderhoud, worden de parkeerautomaten aangepast en hebben zittende winkeliers hun stem kunnen laten horen. Deze winkeliers verdienen onze waardering dat ze het ondanks alle tegenslagen hebben volgehouden. Daardoor is een goed niveau van voorzieningen behouden.

Er blijft nog veel te wensen over en men kan natuurlijk niet alle inwoners net zoveel invloed geven als een columnist voor zijn groentje. Ook luisterde de wethouder naar goede raad over de inhoud van de begroting, nu nog is een stadskantoor renovatie aan snee.

Dat glas wijn geeft goede hoop. Ik hoop dat ook na de verkiezingen de invloed van de inwoners van Woerden via de gemeenteraad mogelijk zal blijven. Is dat niet onze democratie. En ik hoop dat de kranten op een objectieve manier het nieuws en de discussies blijven weergeven. Ik nodig inwoners uit voor deze toast!

Kees Weerelts